Personal Training

Elke vorm van training gebeurt onder begeleiding van een Personal Trainer.

Personal Training is speciaal bedoeld voor mensen die gericht (maatwerk) aan een specifiek doel willen werken en daarbij behoefte hebben aan persoonlijke aandacht, ondersteuning en een rustige omgeving. De doelstellingen bepaal je vooraf geheel zelf. Dit kan gaan van gezonder willen leven, gewicht verliezen, spierversterking, rugklachten, … tot de voorbereiding op een specifieke sportprestatie. We zorgen ervoor dat je doel op een correcte en verantwoorde manier wordt bereikt. Veelvoorkomende doelen zijn afvallen, spieropbouw, het verbeteren van de algehele gezondheid en het versterken van het lichaam om bepaalde klachten te ondermijnen.

 

De trainingssessies zijn erg afwisselend en bestaan uit: opwarming, oefeningen met losse halters of kettlebells, oefeningen aan de krachtstations, grondoefeningen met lichaamsgewicht, kick & punch op stootkussens of pads, intervaloefeningen aan de cardiotoestellen, stretching, …
Indien gewenst kan er ook buiten getraind worden.

Tevens is het mogelijk om in je Personal Trainingstraject een gewone training om te ruilen voor een small group training ( zie lessenrooster ). Ook mensen met een “daytime” formule of een 10-beurtenkaart kunnen zich hiervoor inschrijven!

3 x per week wordt er een training voor je samengesteld afhankelijk van jou doelstelling bv. figuurcorrectie, afvallen, bijkomen, spiermassa opbouwen, …

De trainingssessies duren een uurtje en plan je volgens je agenda.

Personal training is ook mogelijk samen met je partner, vriendin, familielid of collega.
Een ideale manier om de prijs wat te drukken, maar toch nog altijd gebruik te maken van de specifieke en gerichte feedback van je trainer. Op een correcte en verantwoorde manier werken we samen met jullie toe naar de vooraf besproken specifieke doelen. Ons hoofddoel bestaat erin om op ieder moment jouw verwachtingen en behoeften in te vullen, de trainingen hieraan aan te passen, met een snel resultaat tot gevolg.

De praktijk is voorzien van een kracht- en een cardioruimte, uitgerust met professionele toestellen. De cardioruimte is voorzien van een grote flat screen tv met digitale televisie en Netflix. Kijk naar je favoriete serie wanneer je op de cardiotoestellen traint en vergeet even de tijd … of stream je eigen muziek via bluetooth.

Er is een waterkoelingssysteem aanwezig waar je gratis je flesje kan vullen met heerlijk bronwater.
Tevens kan je gratis gebruik maken van handdoeken, kleedruimte en douche.