Voedingsadvies

Voedingsadvies op maat

Crashdiëten die je 10 tot 20 kg gewichtsverlies beloven op een maand tijd, mogen dan een goede korte termijnoplossing bieden, maar daarmee is dan ook alles gezegd. Een leven waarbij je dag bestaat uit één of meerdere maaltijdvervangers of shakes, 2 uur sporten per dag, is niet de manier waarop de gemiddelde Vlaming de rest van zijn dagen wil doorbrengen. En wat doe je trouwens met je overtollige huid? Een dieet wil zeggen dat je er plots mee gaat ophouden, wat resulteert in terug bijkomen, en meestal een stuk meer of van te voren.

Je komt bij een Crash Dieet in een zogeheten vicieuze cirkel terecht. Spieren verbranden calorieën, door afbraak van je spierweefsel verbruikt je lichaam dus steeds minder energie. Om nog meer af te vallen zul je dus nog minder moeten gaan eten. Op een gegeven moment kom je tot de conclusie dat je weliswaar bent afgevallen, maar dat je er niet zo uit ziet als dat je had gehoopt. Je bent veel spiermassa verloren en voelt je moe, slap en futloos.

Wij bij Mind2sculpt, streven naar een gezond en realistisch gewichtsverlies van 0,5 kg tot 1 kg per week met zoveel mogelijk behoud van spiermassa. Ons lichaam en geest heeft de tijd nodig om kleine aanpassingen en een gezonde levensstijl te implementeren in ons dagelijks leven!

Onze op maat gemaakte voedingsschema’s worden zo opgesteld dat er rekening wordt gehouden met het lichaamstype en de bijhorende hormoonhuishouding, en de persoonlijke doelstellingen.
De doelstellingen van de klant worden bovendien geformuleerd volgens het SMART-principe (specifiek – meetbaar , we meten letterlijk op! – acceptabel – realistisch – tijdsgebonden).
Je eet dus volledig volgens jouw behoeften zonder honger te lijden!

Bovendien wordt er ook ingezet op het psychisch aspect, in de vorm van motivatieverhoging, hulp bij suikerverslaving, assertiviteit, enz…

Wat dus je doelstelling ook mag zijn, afvallen of spieropbouw, laat je deskundig begeleiden op een gezonde manier, waar supplementen, supplementair blijven (bovenop je voeding dus).

Wist je trouwens dat je ook enkel voor voedingsadvies bij ons terecht kan?
Neem gerust contact op, of spring eens binnen!


22090199_672699712922168_8476939878506812291_n

Opmaak gepersonaliseerde voedingsschema

Vanaf 50

(éénmalig)

3-icon

Losse consulten

15

Losse consulten en vervolgafspraken +/- 30 minuten

img_6639
1