Voedingsadvies

Voedingsadvies op maat

Overgewicht is een typische ziekte van de Westerse samenleving. Een grote groep Belgen kampt dan ook met overgewicht. Velen onder hen zijn bovendien niet in staat zelfstandig hun ongezonde leefpatroon om te buigen.
Lukt het niet om consequent een gezonde levensstijl aan te houden? Herken je bij jezelf de negatieve cyclus van telkens opnieuw overeten of teruggrijpen naar ongezonde voedingsmiddelen? Heb je reeds meerdere afslankmethodes geprobeerd zonder blijvend resultaat? Dan kan een individuele aanpak met ondersteuning voor jou een oplossing bieden.
Als gewichtsconsulent help ik u van een ongezond leefpatroon af en ondersteun u bij het ontwikkelen van gezondere eetgewoonten. Voor het behandelen van over- of ondergewicht bestaat geen pasklare formule. Persoonlijke omstandigheden maken iedere cliënt en de bijbehorende behandeling uniek.
Omdat een ongezond leefpatroon naast over- of ondergewicht ook kan leiden tot fysieke en psychische klachten, is het noodzakelijk om een juiste analyse te kunnen maken van het voedingsprobleem. Bij gewichtsverlies, werken wij ook op vlak van voeding in de zin van mentale coaching rond eetverslavingen en dergelijke. Als psychiatrisch verpleegkundige coach ik mensen vooral op mentaal vlak, van assertiviteitstraining tot frustratiereductie door middel van bokstrainingen.

Maak nu een afspraak voor een intakegesprek en lichaamsanalyse.
Bij elke intake en vervolgafspraak wordt er gemeten en gewogen.


index

Opmaak gepersonaliseerde voedingsschema

50

(éénmalig)

3-icon

Losse consulten

20

Losse consulten en vervolgafspraken +/- 30 minuten

img_6639
1