WIE ZIJN WIJ?

Bij het op zoek gaan naar een passende naam wilden we het accent leggen enerzijds op het sculpten “beeldhouwen” van het lichaam, en anderzijds op het sculpten van het brein.

Om een blijvende verandering in levensstijl te waarborgen, dient namelijk niet enkel het lichaam aangepakt te worden. Wanneer je mind sculpting of mind sculpture intikt op google, kom je snel terecht bij een vorm van psychotherapie waarbij de mens attent wordt gemaakt op het potentieel die het menselijk brein bezit. Door je onderbewuste als het ware te gaan programmeren met de zaken die je écht wil bereiken (visualiseren), kan je je eigen leven gaan creëren en vorm geven. Vandaar ook onze slogan “you have the power to create, shape and enjoy your life”.

Vaak zien we in praktijk dat de intrinsieke motivatie na een tijdje verdwijnt. Intrinsieke motivatie is de drijfveer om iets te doen. Door die intrinsieke motivatie om te zetten in iets meetbaars kun je daar meer plezier uithalen. Als iemand intrinsiek gemotiveerd is om bijv. te gaan sporten om gewicht te verliezen, zal hij dat met volle overgave doen. Je kunt jezelf weer intrinsiek motiveren door te bedenken wat je motivatie was om ermee te beginnen. Wat wilde je ermee bereiken? Heb je dat al bereikt? Het kan helpen om dat éne grote doel op te splitsen in kleinere doelstellingen. Zo blijft het voor jezelf motiverend om steeds die kleinere doelen te behalen.

Ik wil je hier graag mee helpen! Naast Personal Coach en gewichtsconsulent ben ik ook psychiatrisch verpleegkundige. Dit wil ik graag in mijn begeleidingen integreren door middel van persoonlijke gesprekken wanneer jullie nood hebben aan een luisterend oor, motivatie of hulp bij jullie doelstellingen. Op simpel verzoek kan er in plaats van training ruimte gemaakt worden voor een gesprek.

  you have the power to create, shape and enjoy your life

front2